Spring naar content

Algemene content voorbeeld

IK BEN HIER is een theatervoorstelling, gebaseerd op vluchtverhalen van nieuwkomers. In 2019 startte we met een pilot van dit project in opdracht van Stichting Thuis in Oss. IK BEN HIER is een theaterervaring tussen het gewone, dagelijkse leven door, midden op straat, op de Heuvel in Oss.

IK BEN HIER is een theatervoorstelling, gebaseerd op vluchtverhalen van nieuwkomers. In 2019 startte we met een pilot van dit project in opdracht van Stichting Thuis in Oss. IK BEN HIER is een theaterervaring tussen het gewone, dagelijkse leven door, midden op straat, op de Heuvel in Oss.

IK BEN HIER is een theatervoorstelling, gebaseerd op vluchtverhalen van nieuwkomers. In 2019 startte we met een pilot van dit project in opdracht van Stichting Thuis in Oss. IK BEN HIER is een theaterervaring tussen het gewone, dagelijkse leven door, midden op straat, op de Heuvel in Oss.

Mooie heading

IK BEN HIER is een theatervoorstelling, gebaseerd op vluchtverhalen van nieuwkomers. In 2019 startte we met een pilot van dit project in opdracht van Stichting Thuis in Oss. IK BEN HIER is een theaterervaring tussen het gewone, dagelijkse leven door, midden op straat, op de Heuvel in Oss.

Mooie heading

IK BEN HIER is een theatervoorstelling, gebaseerd op vluchtverhalen van nieuwkomers. In 2019 startte we met een pilot van dit project in opdracht van Stichting Thuis in Oss. IK BEN HIER is een theaterervaring tussen het gewone, dagelijkse leven door, midden op straat, op de Heuvel in Oss.