Spring naar content

Kus Op Het Raam

Zin om het nieuwe jaar goed te beginnen met een unieke, theatrale nieuwjaarsborrel? Drie professionele artiesten verrassen jou en je collega’s met verhalen, muziek en illusie.

Kom weer in contact met je collega’s tijdens deze interactieve beleving: Een online theatervoorstelling over het leven in Coronatijden. Interactief, verbindend en humoristisch. Op maat gemaakt voor jouw organisatie.

Werken jij en je collega’s ook grotendeels thuis? De performers in Kus Op Het Raam ook. Zij weten maar al te goed hoe je je voelt. Want ook zij missen de echte verbinding met elkaar. Toch spelen ze theater voor je, vanuit hun woonkamer of hun keuken. Ze zingen en spreken je toe met inspirerende verhalen, mooie zang en geestbespelende illusie.

“Ik was emotioneel geraakt door de mooie verhalen en besef me dat de impact van Corona zoveel verschillende vormen aan kan nemen. Ook erg leuk dat een collega werd nagespeeld." - Medewerker Gemeente Maastricht

Wat kun je verwachten?

Alle medewerkers worden op een originele manier door ons uitgenodigd voor deze unieke borrel. Iedereen wordt gevraagd om feestelijk gekleed deel te nemen. Letizia gaat vooraf in gesprek met jullie collega’s en vertaalt daarna de interne, actuele verhalen naar scenes in de voorstelling. Na afloop is er ruimte voor de directie of het management om de medewerkers toe te spreken. Na de voorstelling van 40 minuten, volgt aansluitend een inspirerend nagesprek onder leiding van Letizia Rompelberg.

Aankoop voorstelling: € 1.980,- ex. btw.

Credits

Illusionist Jochem Nooyen
Sopraan Nienke Nasserian
Actrice Letizia Rompelberg