Spring naar content

Ik Ben Hier Breda

Speeldata: 1 – 10 oktober 2021, Breda

Zoveel mensen, zoveel verhalen. Sta jij wel eens stil bij het verhaal van een ander? Welke reis iemand heeft gemaakt om tot hier te komen, en wat diegene onderweg heeft meegemaakt?

De voorstelling Ik Ben Hier neemt je mee door het centrum van Breda. Onderweg vertellen statushouders hun verhaal, aan jou. Over hun jeugd, oorlog, onderweg zijn, doodsangsten, verlies, hoop, liefde en het leven in Breda.

Ik Ben Hier vindt van 1 t/m 10 oktober plaats in het centrum van Breda. De voorstelling start bij Nieuwe Veste en al wandelend eindig je bij Electron. De totale voorstelling duurt circa 90 minuten. Wanneer je de voorstelling op zaterdag- of zondagmiddag bezoekt, is het mogelijk deze te combineren met een daghap bij Electron.

Ik zit in het midden van de coupé en zie de agent op mij afkomen. ‘Paspoort!’ roept hij naar mij. Maar ik heb geen paspoort. Dan gaat het vertreksignaal van de trein. De agent gaat snel naar buiten en laat mij achter. Een vrouw schuin tegenover mij heeft het gezien. "You are lucky", zegt ze. "You are lucky."

Data en starttijden
Vrijdag 1 & 8 oktober:
19:30 | 20:00
Zaterdag 2 & 9 oktober:
15:00 | 15:30 | 19:30 | 20:00
Zondag 3 & 10 oktober:
13:00 | 13:30 | 15:30 | 16:00

Daghap
Bij de middagvoorstellingen van 15:00, 15:30 en 16:00 uur is het mogelijk om de voorstelling te combineren met een daghap bij Electron. Deze daghap wordt rond 17:00 uur geserveerd. De daghap kost € 8,50 en is op de dag van de voorstelling af te rekenen bij Electron. Wel vragen we je vooraf te reserveren. Dit kan door bij je bestelling het ticket ‘daghap’ met de juiste starttijd te selecteren. Mocht je voorkeur hebben voor een vegetarische maaltijd dan kun je dat bij de bestelling aangeven.

Tickets
Tickets kosten € 13,50 (incl. servicekosten) en zijn te verkrijgen via bovenstaande link. Let er goed op dat je tickets voor de datum en starttijd van jouw voorkeur selecteert. Mocht je vragen hebben over je tickets, neem dan contact op via info@zoutspeelt.nl.

Credits

Artistieke leiding en regie: Letizia Rompelberg
Co-regie: Marjolein Frijling
Projectmanagement: Christel Ooms
Productieleiding: Jens Akkermans
Sounddesign: Bram Schouw
Marketing: Arjette van Gorsel
In samenwerking met: Nieuwe Veste en Taalhuis Breda.
Met dank aan: VSB fonds, Fonds ZOZ, Gemeente Breda, KunstLoc

Samenwerkingspartners