Spring naar content

“Hè bah”

BLOG - “hè bah”, staat er. Eerst denk ik dat ik het niet goed lees. Ik check de facebookpagina van Zout en ik zie een opmerking onder een post waarin we de campagnefoto delen via social media. Ik kijk goed en het staat er echt: “hè bah”.

Lees meer

Theater als brug tussen verschillende culturen

PANEL - Letizia was tijdens de internationale conference van EPALE onderdeel van een panel dat ging over hoe theater een brug kan vormen tussen verschillende culturen en sociale inclusie kan verbeteren.

Lees meer

‘Iedereen die er was voelde het’

RECENSIE - “Als je elkaar kent is het makkelijker elkaar te benaderen en de inspanningen op elkaar af te stemmen. We hebben Zout gevraagd om ons hierbij te helpen en daar hebben wij zeker geen spijt van!”

Lees meer

‘Ik geef mensen in een kwetsbare positie een platform’

INTERVIEW - Zout op EPALE, het internationale platform voor én door professionals die werkzaam zijn in de volwasseneneducatie.

Lees meer

In Ik Ben Hier kun je niet om de mens heen

RECENSIE - "Het woord vluchteling, gelukszoeker of statushouder is zo uitgehold dat je makkelijk vergeet dat er een mens van vlees en bloed achter schuilgaat."

Lees meer

Het was heftig, maar het is gewoon haar werk

BLOG - Met man, vrouw en macht, in blauwe pakken gehesen, werd gestreden tegen een venijnige, onbekende spelbreker.

Lees meer

Voelde ze zich in de steek gelaten? Ja, enorm.

BLOG - Corona heeft op een bepaalde manier inzichtelijk gemaakt wie er wel of niet bij horen. Zij voelde zich al geen deel van de maatschappij, en nu al helemaal niet.

Lees meer

Het zijn de kleine dingen die het doen

BLOG - Als ze de telefoon opneemt, geeft ze meteen een reprimande voor het tijdstip waarop er gebeld wordt. De afspraak was: tien uur bellen.

Lees meer