Spring naar content

Lust Liefde Leeftijd

In Lust Liefde Leeftijd gaan we op onderzoek uit. In deze theatervoorstelling nemen 65-plussers je mee in hun zoektocht naar de liefde en praten ze openhartig over hun seksleven. Ieder vanuit hun eigen ervaring; sommige keuzes brachten mooie herinneringen, andere hadden beter niet gemaakt kunnen worden. Zijn zij met al deze ervaring experts? Weten ze nu hoe het werkt, dat liefhebben en beminnen? Of blijft de zoektocht naar lust en liefde bestaan?

Lust Liefde Leeftijd gaat over hoe intimiteit op oudere leeftijd gezocht, verlangd, verloren en gevonden wordt.

De voorstelling is 30 juni, 1, 2, 7, 8 & 9 juli te zien in Podium Bloos in Breda en is (juist) ook voor de jongere generatie geschikt! 

Tickets zijn te koop vanaf donderdag 20 april 12:00 uur.

“Op dezelfde dag dat ik mijn rollator moest ophalen bij de zorgwinkel, heb ik mezelf ook prachtige lakleren schoenen met stilettohakken cadeau gedaan. In mijn hoofd heb ik die iedere dag aan.”

Praktische informatie

De voorstelling vindt plaats in Podium Bloos, Speelhuislaan 153, Breda. De voorstelling duurt circa 75 minuten en is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar en ouder.

Lust Liefde Leeftijd is te zien op onderstaande dagen en tijden:

– Vrijdag 30 juni & 7 juli, aanvangstijd 20.00 uur
– Zaterdag 1 & 8 juli, aanvangstijd 20.00 uur
– Zondag 2 & 9 juli, aanvangstijd 13.00 uur

Bereikbaarheid & toegankelijkheid
Meer informatie over de bereikbaarheid en toegankelijkheid van de locatie vind je op de website van Podium Bloos.

Tickets
Tickets kosten €17,50 per stuk en zijn online via deze link te koop.
Je kunt ook één van de volgende tickets bestellen:

  • Friend with benefit ticket: Samen met een vriend de voorstelling bezoeken geeft voordeel! Profiteer allebei van €2,50 korting. Deze actie geldt tot 11 mei of zolang de voorraad strekt.
  • Generatieticket: Kom met iemand die 30 jaar jonger of ouder is en profiteer beiden van €2,50 korting.

Bekijk hier de ticketvoorwaarden.

Meer over dit project

Voor dit project voerden we meerdere gesprekken met ouderen. Waardevolle gesprekken, niet alleen voor ons project, maar ook voor de geïnterviewden zelf. Lust en liefde zijn persoonlijke, intieme onderwerpen. Die bespreek je niet zomaar iedere dag.

Theatertraining
Onderdeel van het project Lust Liefde Leeftijd waren gratis theatertrainingen voor volwassenen ouder dan 65. Vijf ochtenden gingen zij gezamenlijk aan de slag met vaardigheden zoals expressie, samen spelen, communicatie en hoe je een verhaal sterk kunt vertellen.

Podcast
We hebben zulke mooie verhalen gehoord, die verspreiden we graag aan een groter publiek. Daarom zijn we op dit moment ook een Lust Liefde Leeftijd podcast aan het realiseren. De release datum van deze podcast is nog onbekend.

Documentaire
In samenwerking met de Bredase documentairemakers Vis Film wordt gelijktijdig aan de voorbereiding en uitvoer van de voorstellingen een documentaire gemaakt met Lust Liefde Leeftijd als onderwerp. Deze documentaire zal in het najaar van 2023 te zien zijn.

Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Credits

Artistieke leiding en regie: Letizia Rompelberg
Co-regie: Marjolein Frijling
Projectmanagement: Christel Ooms
Productieleiding & castmanagement: Gijsje Broekmans
Sounddesign: Bram Schouw
Marketing & productie: Arjette van Gorsel
Adviseur research & antropoloog: Beatrijs Jansen

Foto: Barbara Medo

Met dank aan: Stadsarchief Breda, Park Zuiderhout, Nieuwe Veste, Podium Bloos, Lang Leve Kunst, Vrienden Podiumkunsten, VSB Fonds, Kunstloc, Prins Bernhard Cultuurfonds

Samenwerkingspartners